AVLYST! Bibliotekmøte Lyngørporten 28. - 29. april 2020

BIBLIOTEKMØTET ER DESSVERRE AVLYST!
Agder Fylkesbibliotek inviterer til et todagers bibliotekmøte i vakre omgivelser på Hotel Lyngørporten tirsdag 28. - onsdag 29. april 2020.

Tidspunkt
Tirsdag 28.04.2020 10.30 - onsdag 29.04.2020 14.30
Sted
Hotel Lyngørporten

Klikk for stort bildeDen nasjonale strategien dreier seg om de grunnleggende temaene bibliotek, folkeopplysning og dannelse. Den fremhever bibliotekets rolle som kunnskapsarena og formidler. Formidlerrollen er viktig for å gi tilgang til kunnskap og for å bidra til å styrke lesingen. Å bidra til kritisk tenkning og digital dømmekraft i befolkningen er en kjerneoppgave for bibliotekene. 

 


På vårens bibliotekmøte på Lyngørporten tar vi opp den røde tråden fra strategien. Programmet handler om lesing, litteratur, forskning og formidling. Hva sier forskningen om lesing på ulike plattformer? Hva er de gode metodene for formidling? Kan den tradisjonelle referansebibliotekaren gjenoppstå i ny drakt i en ny tid? Hvordan kan vi engasjere våre brukere til å delta med sin kunnskap og sine erfaringer?

 

Vi skal være på vakre Hotel Lyngørporten i Gjeving, en kort fergetur fra uthavna Lyngør; Europas best bevarte tettsted og 20 minutter med bil fra Bokbyen Tvedestrand. Underveis i programmet skal vi nyte både lokal natur, historie og kultur!

 

Velkommen!

 

PROGRAM (PDF, 4 MB)

PÅMELDING OG INFO

Arrangør

Agder fylkesbibliotek

Kontakt

Torvald Hellum, tlf. 41160564. E-post: Torvald.Hellum.agderfk.no
Til toppen