Voksenbokmøte

For første gang arrangeres et Voksenbokmøte i regi av Agder fylkesbibliotek, etter samme modell som Barnebokmøte  og Ungdomsbokmøte. Bibliotekansatte fra hele fylket inviteres til en bokdag hvor vi presenterer og diskuterer aktuelle voksenbøker.

Dato
5. mai 2021
Tid
10:00 - 15:00
Sted
Zoom

Påmeldingsfristen er utløpt

VOKSENBOKMØTE: Vi presenterer en hovedbok hver og er motanmeldere på en annen forhåndsvalgt bok. Det sikrer at minst to har lest samme bok, og kanskje vi får en spennende diskusjon?

Etter at påmeldingsfristen er ute, sender vi litteraturliste til alle deltagerne med informasjon om hvilke bøker den enkelte skal lese og formidle. Bokpresentasjonene sendes Åse Haugland (ase.haugland@agderfk.no) senest 30. april, som legger dem ut på litteraturbloggen Agder leser.

  

Knut Nærum Agnete Brun Petter Røren Norsk Filmklubbforbund Vi har invitert Knut Nærum til lunsjsamtale med Petter Røren, bibliotekar på Lyngdal bibliotek. Nærum er et kjent navn for de fleste – fra Nytt på nytt og andre TV-programmer, som forfatter, komiker, tegneserieskaper osv. Hans hittil siste utgivelse kom på Cappelen Damm tidligere i år - tegneserien Likbilen, et samarbeid med illustratør Karstein Wolle. Samtalen vil dreie seg om denne og andre utgivelser.

 

Arrangør

Agder fylkesbibliotek

Kontakt

Åse Haugland, tlf. 46853976, e-post: ase.haugland@agderfk.no
Til toppen