Digitalt påfyll: Om å søke fra Kulturrådet / Tegneserieprosjekt

Dette digitale påfyllet er dobbelt. Biblioteksjef Anne Kristin Undlien vil i første del snakke om hva man bør tenke på når man søker fra Kulturrådet. I andre del vil Espen Halvorsen fortelle om et tegneserieprosjekt for ungdom. Begge jobber ved Kristiansand folkebibliotek.

Dato
6. mai 2021
Tid
9:00 - 9:45
Sted
Zoom

Biblioteksjef i Kristiansand, Anne Kristin Undlien, sitter i Kulturrådets faglige utvalg for litteratur. Hun vil snakke om hva det kan være lurt å tenke på når et bibliotek søker Kulturrådet om midler til litteraturarrangementer og festivaler.
Neste søknadsfrist er i begynnelsen av juni, så det kan være nyttig å få med seg dette påfyllet hvis du har tenkt å søke. 

Espen Halvorsen ved Kristiansand folkebibliotek presenterer et tegneserieprosjekt hvor de har jobbet med å vise ungdom hva de kan skape med blyanter, linjaler og litervis med blekk. Resultatet har blitt Sofa, et tegneseriehefte som kommer ut til bibliotekene i disse dager.

 

Zoom-lenke

Dette er en del av en serie korte faglige kurs på Zoom i regi av Agder fylkesbibliotek. Målet med kursene er at bibliotekansatte skal føle seg trygge nok på digitale tjenester til å ta dem i bruk i hverdagen. Varigheten er satt til maks 45 minutter for at så mange som mulig skal få mulighet til å delta før bibliotekene åpner. Vi vil legge ut opptakene som egner seg for det i etterkant på YouTube-kanalen vår

 

Arrangør

Agder fylkesbibliotek

Kontakt

Nina Stenbro, tlf. 95789289, e-post: nina.stenbro@agderfk.no
Til toppen