Digitalt påfyll - Kildekompasset

 

Dato
9. september 2021
Tid
9:00 - 9:45
Sted
Zoom

Ill: Alexandra KochJon Hansson fra UiA presenterer Kildekompasset. Dette passer perfekt for alle, og spesielt for vgs-bibliotekarer og alle andre som veileder ungdom, skoleelever og studenter!

Kildekompasset gir deg en oversikt over både referansestiler og hvordan du skal forholde deg kildekritisk til ulike kildetyper. Kildekompasset er et samarbeid mellom Universitetet i Agder, Universitetet i Sørøst-Norge og Universitetet i Stavanger, og sidene oppdateres av en egen redaksjon.

Les mer om Kildekompasset.

Zoom-lenke

Innholdet i høstens øvrige påfyll oppdateres fortløpende. Har du noe du vil presentere eller noen du vil vite mer om, meld fra til Torvald.Hellum@agderfk.no

 

Dette er en del av en serie korte faglige kurs på Zoom i regi av Agder fylkesbibliotek. Målet med kursene er at bibliotekansatte skal føle seg trygge nok på digitale tjenester til å ta dem i bruk i hverdagen. Varigheten er satt til maks 45 minutter for at så mange som mulig skal få mulighet til å delta før bibliotekene åpner. Vi vil legge ut opptakene som egner seg for det i etterkant på YouTube-kanalen vår.

 

Arrangør

Agder fylkesbibliotek

Kontakt

Nina Stenbro, tlf. 95789289, e-post: nina.stenbro@agderfk.no
Til toppen