Digitalt påfyll - Klassikerklubben

Dato
11. november 2021
Tid
9:00 - 9:45
Sted
Zoom

Zoom-lenke

Mirjam Kristensen forteller om Klassikerklubben, som har blitt holdt på Kristiansand folkebibliotek siden 2017 og har 5-årsjubileum i år.

Klassikerklubben er et tilbud til alle som ønsker å fordype seg i klassikerne i selskap med andre litteratur- og kunstinteresserte. Her kan man både utveksle tanker, tips og meninger i sosiale medier med emneknaggen #klassikerklubben, og delta på åpne lesesirkler på Kristiansand hovedbibliotek/Kristiansand kunsthall. Hver sirkel blir ledet av en kunstner eller forfatter, som også holder en kort innledning. Klassikerklubben tar for seg både kunstverk og litterære verk. Man leser en tekst for å forberede seg, og diskuterer verket i plenum etter innledningen.
Klubben møtes en tirsdag i måneden kl. 19:00 i Kunsthallen, i hovedbibliotekets 4. etasje.

 

Dette er en del av en serie korte faglige kurs på Zoom i regi av Agder fylkesbibliotek. Målet med kursene er at bibliotekansatte skal føle seg trygge nok på digitale tjenester til å ta dem i bruk i hverdagen. Varigheten er satt til maks 45 minutter for at så mange som mulig skal få mulighet til å delta før bibliotekene åpner.

 

Arrangør

Agder fylkesbibliotek

Kontakt

Nina Stenbro, tlf. 95789289, e-post: nina.stenbro@agderfk.no
Til toppen