Konferanse: Tillit i vår tid

Det er FNs år for fred og tillit.  Agder fylkeskommune og FN-sambandet markerer dette med en konferanse i FN- uka i Arendal; «Sammen i Verden» , 26. oktober.

Dato
26. oktober 2021
Tid
11:30 - 15:30
Sted
Kulturkammeret i Arendal

- Hvordan reagerer vi når vi mister kontroll over hvem som vet hva om oss? Og hvem har vi tillit til når våre opplysninger skal brukes?

Gå til påmelding

Dette er ett av flere spørsmål og problemstillinger som blir belyst på konferansen i Arendal 26. oktober. Magnus Mühlbradt i Datatilsynet skal snakke om tillit i digitaliseringenes tid, og stiller disse spørsmåla ved et samfunn som er avhengig av at vi bruker personalopplysninger for å lage bedre tjenester og produkter.

Andre innledere på konferansen er tidligere politistasjonssjef Ole Hortemo. Han mener det er avgjørende at politiet bygger tillit til enkeltpersoner og miljø for å finne svar – og hvordan er det politiet jobber med akkurat dette? Elev- og lærlingeombud Nora Lise Løddesøl erfarer at tillit er nøkkelen for å jobbe med ungdom.  Norunn Tveiten Benestad, stortingsrepresentant i to perioder, er utfordra på å si noe om hvordan hun som politiker tenker for å få tillit til velgere og til sitt politiske virke. Og til slutt, Atle Alemie, rådgiver i FN-sambandet sier det er stor omstilling å komme fra Etiopia, der folk har liten tillit til storsamfunnet og til Norge, som i høyeste grad er et tillitssamfunn.

Konferansen er aktuell for politikere, offentlig ansatte, tillitsvalgte, frivillige organisasjoner, institusjoner og andre interesserte.

Det serveres lunch fra klokken 11:30. Programmet starter klokken 12:00. Konferansen er gratis.

Illustrasjon - Klikk for stort bildeIllustrasjon for konferanse  

Arrangør

Agder fylkeskommune og FN-sambandet
Til toppen