Like god som deg – en konferanse om likestilling, inkludering og diskriminering

Annethvert år går de fylkeskommunale medvirkningsrådene sammen om å lage en konferanse med aktuelle temaer. I år settes det lys på likestilling, inkludering og diskriminering. 

 

Dato
10. oktober 2022
Tid
10:00 - 16:00
Sted
Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand

Den 10. oktober inviterer vi alle med interesse for temaet velkommen til Radisson Blu Caledonien Hotell i Kristiansand.  

Hovedtemaer er inkludering i idretten, BPA og CRPD og skeive perspektiver på aldring. På scenen møter vi Agder Idrettskrets, Norges Handikapforbund, Fri Agder og Skeiv kunnskap.  

Det blir servert lunsj, og flere organisasjoner vil stå på stand denne dagen.  

Dersom din organisasjon ønsker å stå på stand denne dagen. Ta kontakt.  

Kontakt: Helene Vedal, helene.vedal@agderfk.no 

Meld deg på her: Like god som deg – En konferanse om likestilling, inkludering og diskriminering

Foredragsholderne:

Marianne Hilmarsen er rådgiver for ungdomsidrett og fagkonsulent for paraidrett. Hun arbeider for at idretten i Agder skal legge til rette slik at alle skal få oppleve livslang idrettsglede, uansett funksjonsevne og nivå. 

Anne Lise Lassen er rådgiver for barneidrett og verdiarbeid. Hun arbeider for å legge til rette for livslang aktivitetsglede. Hun setter også verdi arbeid på agendaen i idretten for å i større grad skape trygge og gode idrettsmiljø. 

Tove Linnea Brandvik er forbundsleder i Norges Handikapforbund. Hun har lang fartstid i politikk og organisasjonsliv. I 2010 mottok hun Stolthetsprisen for sitt arbeid for funksjonshemmede.

Janne Bromseth startet Skeiv Kunnskap i 2017 og har siden vært faglig leder for organisasjonen. Hun har utviklet kompetansehevingsprogrammet med vekt på anti-diskrimineringsarbeid, og særlig knyttet opp mot eldreomsorgssektoren.

Åge Bjelland er leder i Fri Agder. Han har hatt tillitsverv i organisasjonen siden slutten av 90 tallet. Fri en interesserorganisasjon for den skeive delen av befolkningen. Fri er også samarbeidspartner for Agder fylkeskommune og kommuner på Agder i Likestilling, inkludering og mangfoldsaker

Arrangør

Fylkeskommunale medvirkningsråd
Til toppen