Elev på Tangen vgs påvist korona – 58 i karantene

-Lørdag kveld fikk vi beskjed om at en elev på vg1 ved Tangen videregående skole har testet positivt for Covid-19. Etter at skolen har gått gjennom sine rutiner og identifisert nærkontakter på skolen, er 44 elever og 7 lærere ved Tangen vgs og 7 elever ved Kvadraturen videregående skole, nå i karantene. De syv elevene ved Kvadraturen går i en fellesklasse med elever fra begge skolene, forklarer Wenche Westergren, assisterende rektor ved Tangen videregående skole.

Smittesporing lørdag kveld
Det var kommunens smittevernsenter som kontaktet oss i går kveld, opplyser Arly Hauge, fylkesdirektør utdanning. -Skolen satte umiddelbart i verk arbeid med å hjelpe kommunen med smittesporing og alle elever og ansatte som har hatt klasseromsundervisning med denne eleven, har i går kveld fått en sms med beskjed om å gå umiddelbart i karantene. Det betyr at alle elever og ansatte som er berørt er informert direkte. Disse skal også teste seg.

Karantene til elever og ansatte ved Tangen vgs startet siste dag med kontakt - det vil si fra fredag 6. november. Karantenen varer i 10 dager og det vil si til og med mandag 16. november selv om de skulle teste negativt, opplyser Arly Hauge.

Ved spørsmål kontakt
Arly Hauge, fylkesdirektør, utdanning, tlf. 909 77 432

Til toppen