Ny elev smittet ved Kvadraturen vgs i Kristiansand

20. februar: - 25 elever på Vg3 og 3 ansatte har gått i karantene etter at en ny elev ved Kvadraturen videregående skole har testet positivt for Covid-19. Alle elever og ansatte som har hatt klasseromsundervisning med denne eleven, fikk beskjed nå i formiddag, med beskjed om å gå umiddelbart i karantene, forteller Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning.

Elever skal testet
- Karantenen vil vare fram til og med 28. februar. I tillegg til å gå i karantene har vi formidlet koronasenterets beskjed om at de som kjenner på symptomer må teste seg så raskt som mulig. Da bør vedkommende holde seg isolert og husstandsmedlemmer gå i karantene, i påvente av prøvesvar. De øvrige elever/ansatte vil bli kontaktet av koronasenteret i Kristiansand kommune for testing. Det sier Arly Hauge. 

Følg smittevernrådene
- Slik smittesituasjonen er på Agder nå, er skolene våre forberedt på dette. Likevel er det en kjedelig beskjed å måtte gi ved inngangen til vinterferien. Vi oppfordrer derfor alle til å følge de nasjonale smittevernrådene, så vi sammen kan snu utviklingen i Kristiansand spesielt og på Agder generelt, avslutter Arly Hauge

Til toppen