Nye smittede ved tre videregående skoler

1. mai: Lørdag kveld har elever og lærere ved tre av de offentlige videregående skolene i Agder fått bekreftet at de er koronasmittet.

– Det er til sammen syv personer som har testet positivt på disse tre skolene. Det fører til at 100 må i karantene ved skolene, i tillegg til husstandsmedlemmene til disse, sier fylkesdirektør for utdanning Arly Hauge. 

Flekkefjord videregående skole:

Vi har fått inn nye testresultater ved Flekkefjord videregående skole lørdag kveld. Blant elever og ansatte som er i karantene er 3 nye elever og 1 ansatt testet positiv. Dette har ført til at 28 elever er satt i karantene. I tillegg er det dialog med smittesporingsteamet i kommunene om ventekarantene for flere ansatte.
Husstandsmedlemmer til elever og ansatte i karantene vil være i ventekarantene frem til første negative test fremvises.

Mandal videregående skole

To elever ved Mandal videregående skole har lørdag kveld testet positivt. Det har ført til at 53 elever og 10 ansatte er tatt ut i karantene. Husstandsmedlemmer til elever og ansatte i karantene vil være i ventekarantene frem til første negative test fremvises

Tangen videregående skole

En elev har lørdag kveld testet positivt. Totalt 7 elever og 2 ansatte er tatt ut i karantene ved skolen. Husstandsmedlemmer til elever og ansatte i karantene vil være i ventekarantene frem til første negative test fremvises

Til toppen