Streiken er over

Tirsdag kveld ble det klart at regjeringen griper inn og avslutter streiken ved tvungen lønnsnemnd. Arbeids- og inkluderingsministeren sier til media i kveld at avgjørelsen om tvungen lønnsnemnd skjer etter en helhetlig vurdering.

Nå blir elever og ansatte bedt om å komme på skolen i morgen, onsdag 28. september. Det er sendt ut melding/SMS om tidspunkt for fremmøte.

– Vi planlegger at alle følger den oppsatte timeplanen. Timeplanen finner du på VIS. Det viktigste er å møte læreren og komme i gang med skolehverdagen. De første dagene vil det dreie seg om å fokusere på å bygge gode læringsmiljøer og klasserelasjoner og komme i gang i de enkelte fagene, sier Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning.

– Skolen, vil sammen med lærerne, bruke de første ukene etter høstferien til å planlegge hvordan vi skal jobbe fremover og resten av skoleåret for å kompensere best mulig for den undervisningstiden som er gått tapt under streiken. Sammen skal vi sikre at du som elev får den undervisningen du trenger gjennom hele resten av skoleåret, ikke først og fremt «ta igjen» den tiden som er gått. Målet er å gi deg som er elev trygghet for at du vil få maksimal hjelp opp mot sentralt gitt eksamen, avslutter Arly Hauge.

Til toppen