9.mai 2021: Lørdag kveld testet en elev ved Kvadraturen videregående skole Vg3 positivt for covid-19. – Elevens nærkontakter må i karantene i 10 dager fra siste møte med smittede og husstandsmedlemmer får ventekarantene, sier Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning.

8.mai 2021: En ansatt ved Søgne videregående skole har testet positivt for covid-19. – Skolens elever og ansatte må nå gå i midlertidig testkarantene, sier Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning.

7. mai: – Fire elever og en lærer har i ettermiddag fått beskjed om å gå i karantene etter at en Vg2 elev ved Tangen videregående skole har testet positiv for Covid-19. Det opplyser Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning.

Oppdatering 6. mai:  En elev ved Dahlske videregående skole  i Grimstad, har torsdag kveld mottatt positiv prøve på Covid-19. Dette medfører at alle medelever som allerede var i ventekarantene, totalt 32 stykker, må gå over i ordinær karantene umiddelbart og gjennomføre test i morgen, fredag. I tillegg må alle husstandsmedlemmer til de i karantene, gå i ventekarantene i påvente av prøvesvar. Det opplyser Gunhild Espeset, rektor ved Dahlske videregående skole.

3. mai: – I kveld har vi sendt ut melding om å gå i karantene til 47 elever og to ansatte ved Tangen videregående skole. Beskjeden ble sendt etter at det ble klart at en Vg2 elev har testet positiv for Covid-19. Husstandsmedlemmer til alle disse settes i ventekarantene. Det opplyser Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning.

3. mai: – Fordi store deler av Vg3 er i karantene, går Mandal videregående skole over på digital undervisning for studiespesialiserende klasser. Det opplyser Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning.

3. mai: – Det er i løpet av helga ytterligere 4 personer som har testet positivt for Covid 19 ved vårt studiested i Kvinesdal. Denne gangen er det tre elever og en ansatt som er smittet. Det betyr at store deler av skolen og nesten samtlige ansatte nå er i karantene. Det opplyser Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning.

30. april: – I går kveld fikk vi beskjed om at en elev ved Flekkefjord videregående skole, avdeling Kvinesdal, har testet positiv på hurtigtest for Covid-19. Det betyr at 16 elever og syv ansatte nå er bedt om å gå i karantene. Det opplyser Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning.

Søndag 2. mai har en elev som er russ på Mandal videregående skole testet positivt på koronaviruset. Som følge av dette er hele russekullet, og alle som har vært sammen og rullet med russen fra fredag til søndag, i karantene.

1. mai: Lørdag kveld har elever og lærere ved tre av de offentlige videregående skolene i Agder fått bekreftet at de er koronasmittet.