Karantene ved fire videregående skoler

11. mai: I løpet av kvelden har vi fått melding om smittetilfeller og karantene ved ytterligere fire videregående skoler. Tre i Kristiansand og Mandal videregående skole. Dette er i tillegg til tidligere melding i dag om karantene ved Vennesla videregående skole. Det opplyser Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning. 

Mandal vgs
– 33 elever og fem lærere har i kveld fått beskjed om å gå i karantene, ved Mandal videregående skole, sier Arly Hauge.

Kvadraturen vgs
– 35 elever og 2 lærere er i karantene ved Kvadraturen videregående skole. Det er gått ut beskjed om å gå i karantene fra 10. mai, som er den siste dato den smittede eleven var på skolen. Eleven har også hatt et fag der det går elever fra Tangen videregående skole, så også 18 elever fra den skolen vil måtte gå i karantene, forteller Arly Hauge.

Vågsbygd vgs
– Det kom også beskjed om en vg2 elev som har testet positiv for Covid-19 ved Vågsbygd videregående skole. De elevene som har vært i nærkontakt har fått en SMS med beskjed om å gå i karantene i 10 dager fram til 20. mai.  Denne gangen er det syv elever og en lærer som må i karantene ved skolen.

I både Lindesnes kommune og Kristiansand kommune skal også husstandsmedlemmer til alle som er gått i karantene gå i ventekarantene, avslutter Arly Hauge.  

Du kan lese mer om Vennesla vgs og hjemmeundervisning her. 

Til toppen