Påvist smitte gjør ventekarantene til karantene ved Dahlske vgs

Oppdatering 6. mai:  En elev ved Dahlske videregående skole  i Grimstad, har torsdag kveld mottatt positiv prøve på Covid-19. Dette medfører at alle medelever som allerede var i ventekarantene, totalt 32 stykker, må gå over i ordinær karantene umiddelbart og gjennomføre test i morgen, fredag. I tillegg må alle husstandsmedlemmer til de i karantene, gå i ventekarantene i påvente av prøvesvar. Det opplyser Gunhild Espeset, rektor ved Dahlske videregående skole.

4.mai:
– 30 elever og 5 ansatte er bedt om å gå i ventekarantene ved Dahlske videregående skole i Grimstad i påvente av prøvesvar fra elev som er nærkontakt til et familiemedlem som er smittet. Det opplyser Gunhild Espeset, rektor ved Dahlske videregående skole.

– Nå er det ekstra viktig at vi alle følger smittevernreglene, holder oss hjemme hvis vi har symptomer og tester oss. Det skal være lav terskel for å bestille time til testing. Spesielt russen oppfordres til å teste seg, avslutter Gunhild Espeset.