Rødt nivå ved Lillesand vgs

20. mai: - 28 elever og to lærere er nå i karantene etter at en vg2-elev ved Lillesand videregående skole har testet positiv for Covid-19. Eleven var sist på skolen tirsdag 18. mai. Dessuten oppfordrer vi all russ til å teste seg, slik de gjør i Kristiansand, Grimstad og Vennesla. Det opplyser Arly Hauge fylkesdirektør for utdanning.

Rødt nivå
– Det er innført rødt nivå for skolen i dag, og lærerne ved skolen forbereder seg på å ta imot elever på rødt nivå i morgen. Vg3 (russen) har digital hjemmeskole både i dag og i morgen. Rødt nivå betyr at elevene får en skolehverdag som er delt mellom fysisk undervisning på skolen og fjernundervisning. Skolen vil da publisere en egen plan for oppmøte for alle klassene. Det er ekstra viktig på rødt tiltaksnivå at alle elevene følger nøye med på beskjedene som blir gitt på itslearning. Rødt nivå betyr ikke at skolen stenger ned, forteller Arly Hauge.

Digitalt informasjonsmøte for de i karantene
– Vi har i formiddag informasjonsmøte på zoom for alle i karantene. Smittesporingsteam i kommunen deltar i møtet og svarer på eventuelle spørsmål. Det opplyser Linda Jacobsen, rektor ved Lillesand videregående skole.

Til toppen