Karriere Agder Kristiansand

På denne siden finner du all informasjon om karrieresenteret i Kristiansand. Vi tilbyr karriereveiledning på telefon, som fysisk møte eller på Teams. Som karrieresenteret har vi også ansvar for videregående opplæring for voksne. 

Karriere Agder

Karriere Agder Kristiansand er en del av Karriere Agder! På vår hjemmeside finner du mye spennende og nyttig informasjon om vårt tilbud! 

Karriere Agders hovedside

Informasjon om skolestart

Her finner du all informasjon som vi aktuelt har om skolestart for skoleåret 2023/24. Vi har dessverre ikke mer informasjon tilgjengelig. Informasjonen oppdateres jevnlig. Du kan også følge med på nettsiden til skolen som du skal gå på. 

Har du fått et tilbud for modulstrukturert opplæring (MFY) blir du kontaktet individuelt. Dette kan ta litt tid (kanskje til og med til september/oktober). Vennligst vent til du bli kontaktet. 

Skolestart 2023 - KA, Kristiansand
Skolen Informasjon om skolestart for skoleåret 2023/24
Tangen vgs 28.08.2023. Du blir kontaktet av skolen i forkant av oppstarten.
Kvadraturen vgs 17.08.2023. Klokkeslett er ikke klar ennå.
Vennesla voksenopplæringssenter (VVO) 17.08.2023, kl. 08:30.
Søgne vgs VG1 Helse- og oppvekstfag med sluttkompetansen helsesekretær: 17.08.2023, kl. 10:00; VG3 Helsesekretær: Januar 2024
KKG Informasjon om skolestart og timeplanen finner du på skolen sin nettside. Lenka finner du under tabellen.

Informasjon om skolestart på KKG

Karriereveiledning

Ønsker du mer informasjon om karriereveiledning eller å avtale en time? Da kan du lese mer om det på siden om karriereveiledning.

Bestill karriereveiledning!

Generelle henvendelser

Har du generelle henvendelser til karrieresenteret i Kristiansand eller ønsker du å spørre om noe? Da kan du sende en e-post (ved å bruke skjemaet nedenfor).

Du kan også ringe oss på 38 00 07 00, tirsdag og torsdag kl. 12:00-14:30.

Vi tilbyr ikke drop-in-veiledninger og ber deg ikke å møte opp uten å ha avtalt en time først. 

Du kan også kontakte oss ved å bruke skjemaet nedenfor!

Dokumentasjon

Ble du bedt om å sende inn dokumentasjon til Karriere Agder Kristiansand? Dokumentasjon til Karriere Agder Kristiansand kan sendes trygt via dette skjemaet. Tjenesten krever innlogging!

Aktuelt

Veier til studiekompetanse: Tirsdag 05.09.2023, kl. 16:00

Ønsker du å studere på universitet eller høyskole og trenger mer informasjon om hvordan du kan oppnå studiekompetanse? Vi har et infomøte på tirsdag, 05. september 2023 kl. 16:00 på Fylkeshuset i Kristiansand. Du finner oss i Tordenskjoldsgate 65. Husk å melde deg på ved å sende en e-post til oss. 

karrierekristiansand@agderfk.no

Veier til fagbrev: Tirsdag 26.09.2023, kl. 16:00

Skal du ta fagbrev men er usikker hvilken vei å gå? Vi har et infomøte på tirsdag, 26 september 2023 kl. 16:00 på Fylkeshuset i Kristiansand. Du finner oss i Tordenskjoldsgate 65. Husk å melde deg på ved å sende en e-post til oss. 

karrierekristiansand@agderfk.no

Følg oss på:

Facebook

LinkedIn

Adresse

Du finner oss på Fylkeshuset i Kristiansand: Tordenskjoldsgate 65, 4614 Kristiansand. ​

Samarbeidsavtaler

Jobber du i introduksjonsavdeling og ønsker å bestille et møte på vegne av en flyktning i intro-programmet, ber vi deg om å benytte skjemaet nedenfor. Vær oppmerksom på at dette skjemaet bare kan brukes av programrådgivere i introduksjonsavdelinger i Kristiansand og Vennesla. 

Bestillingsskjema: Veiledninger etter §11 integreringsloven