Karriere Agder Lyngdal

På denne siden finner du all informasjon om karrieresenteret i Lyngdal. Vi tilbyr karriereveiledning på telefon, e-post, i Teams eller ved avtalt oppmøte. Som karrieresenteret har vi også ansvar for videregående opplæring for voksne.

Karriere Agder

Karriere Agder Lyngdal er en del av Karriere Agder! På vår hjemmeside finner du mye spennende og nyttig informasjon om vårt tilbud!

Karriere Agders hovedside

Karriereveiledning

Ønsker du mer informasjon om karriereveiledning eller å avtale en time? Da kan du lese mer om det på siden om karriereveiledning.

Bestill karriereveiledning!

Generelle henvendelser

Har du generelle henvendelser til karrieresenteret i Lyngdal eller ønsker du å spørre om noe? Da kan du sende en e-post eller kan ringe på 38 00 07 00 (mandag til fredag: kl. 09:00 – 12:00).

Send e-post!

Som et supplement til våre karriereveiledningstjenester kan du også benytte deg av karriereveiledning.no sine digitale veiledninger pr. chat og tlf. Tjenesten er anonym og gratis.

Mer info om karriereveiledning.no

Vårt opplæringstilbud i skoleåret 2023/24

Vi håper å kunne tilby følgende videregående opplæring i egne klasser for voksne med oppstart i august:

Det er også mulig å søke skoleplass i andre fag og følge undervisning i en ordinær klasse. Kontakt oss for veiledning og informasjon om andre veier til fagbrev også.

Du kan laste ned informasjonen som PDF-fil:

Opplæringstilbudet Karriere Agder, Lyngdal (skoleåret 2023/24) (PDF, 124 kB)

Dokumentasjon

Har du blitt bedt om å innsende dokumentasjon til Karriere Agder - Lyngdal kan du sende sikkert via dette skjema. Du må logge på via ID-porten, åpnes i nytt vindu.

Aktuelt

Her kommer det informasjon om aktuelle kurs og arrangement! 

Du kan gjerne følge oss på Facebook for å holde deg oppdatert! Du vil også finne aktuelle informasjon her på våre nettsider. 

Følg oss på:

Facebook 

LinkedIn

Adresse

Du finner oss på Fiboveien 2b, 4580 Lyngdal, 3. etasje til Rom Sagbruk. Etter avtale kan du også møte oss på våre lokaler i Mandal på Kallhammerveien 6, 4514 Mandal.