-
Dato
-
14. august 2024
-
Tid
-
13:00 - 13:50
-
Sted
-
Streetfood i Arendal, Strandgaten 1
Programkomite består av deltakere fra 4 fylkeskommuner og Statsforvaltere; Trøndelag, Rogaland, Innlandet og Agder
Vi organiserer en panelsamtale om tema med oppfølging av gode eksempler på hvordan kommuner og fylkeskommune jobber for å nå mål om å øke andel norsk og lokal mat i serveringen.
Prosjekt Fôra Matregion Agder har tatt initiativ til arrangementet.
Vi jobber med mål som er bærekraftige innen sosiale, klima, - og miljø og økonomiske forhold.
- Øke kunnskap om matkultur for lokal verdiskaping
- Økt kompetanse om mat som gir bedre folkehelse
- Øke bevissthet om matressurser for å styrke tilhørighet
Vi er Fôra fordi vi er et nettverk av aktører som setter lokal mat, matkultur og matressurser på agendaen. Fôra Matregion Agder jobber for et mer bærekraftig matsystem på Agder. Det er mange fordeler for mennesker og miljø ved å produsere maten lokalt. Det handler om å løfte kunnskapen hos flere og lage smarte strategier for innkjøp til det offentlige.
I prosjektets Matpakke 1 jobber vi for mer sunn og bærekraftig mat i barnehager og skoler. Dette gjør vi gjennom kunnskapsløft og innkjøpsstrategi i det offentlige.
Arrangør
-
-
FÔRA Matregion Agder
-
Adresse
-
Tordenskjolds gate 65
-
Postnummer og sted
-
4605 Kristiansand
Kontakt
-
-
Kari Kleivset
-
Adresse
-
Tordenskjolds gate 65
-
Postnummer og sted
-
46405 Kristiansand