Bygging av ny fagskole og tannklinikk i rute

Fagskolen i Agder og Grimstad tannklinikk bygges i Tønnevoldskogen i nærheten av teknologiparken og universitetet. Byggene står ferdig i 2022.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Grimstad tannklinikk og Fagskolen i Agder skal stå ferdig i 2022. Foto - Klikk for stort bildeGrimstad tannklinikk (i forgrunnen) og Fagskolen i Agder skal stå ferdig i 2022. Jo Vegard Aardal

 Selv i en tid med mange leveranseproblemer for byggebransjen, ligger dette prosjektet godt an. Da det ble holdt kranselag for bygget tidligere i høst, lå man en uke foran skjema.

 

– Det blir en veldig fin skole med god takhøyde og store luftige rom. Det er mye som skal på plass før vi tar i mot studentene, men vi gleder oss veldig til skolestart i august 2022, sier rektor Gunnbjørg Tveiten Engehagen ved Fagskolen i Agder.

Mye større tannklinikk

– Det blir over dobbelt så mange behandlingsrom i den nye tannklinikken, så vi gleder oss veldig til å flytte inn, sier tannlege Tobias Kjærheim ved Grimstad tannklinikk. Det er første gang Agder fylkeskommune selv eier bygget som huser tannklinikken. De andre tannklinikkene i fylket holder til i leide lokaler.

Kranselag er en feiring av at bygget har tett tak. Du kan se en video fra det her:

Video fra kranselag for Fagskolen i Agder og Grimstad tannklinikk i Tønnevoldskogen i Grimstad. Kranselag er en viktig markering av at taket på et bygg er tett. Byggingen er i rute, og rektor Gunnbjørg Tveiten Engehagen ser fram til å flytte inn sommeren 2022. Det samme gjør tannlege Tobias Kjærheim ved Grimstad tannklinikk.

Fakta:

Fagskolen i Agder og Grimstad tannklinikk er planlagt ferdig til august 2022. 

Den nye fagskolen skal samlokalisere studenter og ansatte ved begge de to fagskolelokasjonene vi har i Agder (Grimstad og Kristiansand) i dag. På samme tomt skal den nye tannklinikken i Grimstad bygges. Dette er første gang en fylkeskommunal tannklinikk blir bygd og eid av fylkeskommunen i Agder.

Les også:

Byggeprosjektet Fagskolen i Agder og Grimstad tannklinikk

Fagskolen i Agder

Grimstad tannklinikk