Aktuelt

Nybygget på Eilert Sundt i Farsund overtatt

Denne uka har Agder fylkeskommune overtatt det siste av fire bygg som enten er helrenovert eller nybygd i Farsund sentrum.

Åpning av digital skolehelsetjeneste i Agder – «Preikes»

Torsdag 16. september gikk den digitale skolehelsetjenesten i Agder: «Preikes» live. Tirsdag 14. september var det en markering av åpningen av tjenesten, på Sam Eyde videregående skole i Arendal. Samme dag gikk også nettsiden til prosjektet på lufta.

Rypejegere i Agder kan glede seg

Rypetellinger viser at det ser ut til å være godt med rype i fjellområdene i Agder i år. I likhet med mange andre områder i Norge ser årets sesong i Agder ut til å bli den beste på mange år sett med jegerøyne.

Møte og befaring for to av hovedutvalgene

Onsdag 8. og torsdag 9. september er det møte i to av hovedutvalgene i Agder fylkeskommune. Den første dagen er det befaring og en rekke orienteringer for hovedutvalg for kultur, folkehelse og frivillighet og hovedutvalg for næring, klima og miljø. De har felles start i Bygland kommune. Deretter fortsetter de to utvalgene på ulike befaringer i Setesdal. Hovedutvalg for næring, klima og miljø skal også videre på befaring i Sirdal. Torsdagen har utvalgene hvert sitt møte med behandling av saker. Disse møtene strømmes.

Mangfold, inkludering og lønnsomhet under Arendalsuka

- For å lykkes med å utvikle en bærekraftig region med gode levekår, må vi jobbe sammen med hele Agder! Med disse ordene startet fylkesordfører Arne Thomassen Likestilt arbeidslivs arrangement under Arendalsuka.  

Politisk erklæring mot hatefulle ytringer

Et enstemmig fylkesutvalg i Agder vedtok en erklæring mot hatefulle ytringer, i sitt møte 31. august 2021.

Jeg kjører grønt starter 1. september

Bli med og du kan vinne flotte premier! Har du lyst å sykle, gå eller bruke kollektivtransport i hverdagen? Trenger du en motivasjon til å la bilen bli stående? Bor du i Kristiansand eller omegn? Denne høsten gir vi deg en anledning til å bytte dine reisevaner.

Kristiansand først ute i Agder med å vaksinere 16- og 17- åringer

Kristiansand kommune gir tilbud om koronavaksine til elever født i 2004 og 2005, og som er elever ved de videregående skolene i Kristiansand. Vaksineringen skjer i uke 35. Vaksineringen er frivillig og gratis. 

Så skolebygget for første gang

På Tangvall i Søgne bygges det nå ny videregående skole, ungdomsskole og kulturskole. Det kommer også idrettsbygg med blant annet flerbruks-, turn- og klatrehall, parkeringskjeller og uteoppholdsarealer for skolene.

Rettelse i sak om NAV-ombud

I fylkestingets sak 21/06141 om etablering av NAV-ombud i Agder fylkeskommune står det at bakgrunnen for vedtaket var en interpellasjon i budsjettbehandlingen 2019. Dette er ikke riktig.

Til toppen