Ny fagskole for 550 studenter

Torsdag ble Fagskolen i Agders nye bygg i Grimstad offisielt åpnet. Bygget er et stort løft for høyere yrkesfaglig utdanning.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fagskolen i Agder er en samlokalisering av de tidligere fagskolene i Kristiansand og Grimstad. Bygget er på 6500 kvadratmeter og har plass til 550 studenter og 50 ansatte.

Fagskolen i Agder har startet dette skoleåret i fylkeskommunens nyeste, mest moderne og bærekraftige bygg. Fagskolen tilbyr studier innen tre fagområder: maritime fag, tekniske fag og helse­ og oppvekstfag. Vi gleder oss til å ta imot nye og gamle studenter i fantastiske fasiliteter, høyteknologiske laber og et bygg utformet for undervisning i kompetansebyen Grimstad.

Høyere yrkesfaglig utdanning
Behovet for livslang læring og muligheter for å bli værende i jobb er viktig for Agder og her har fagskolen en nøkkelrolle. Fagskolen i Agder gir fagarbeidere nødvendig kompetanse for fremtiden, og vi jobber tett med både næringslivet, offentlig sektor og universitetet. Våre studenter er svært ettertraktede i arbeidslivet - det er vi stolte av.

Presentasjonsvideo Fagskolen i Agder