Kvinnespranget

«Kvinnespranget» er årlige inspirasjonssamlinger som finner sted i Lister, Østre Agder og Setesdal. Samlingene gir kvinner en møteplass der de kan dele erfaringer, lære av hverandre og sammen finne nye veier til vekst i sin egen region. Målet er å inspirere kvinner til å møte utfordringer, påvirke samfunnet og bidra til ny vekst.

Illustrasjon. Kvinne som hopper. - Klikk for stort bilde

Planlegging av årets samlinger er i gang

Hold av datoene til årets samlinger:

  • 7.november i Lister
  • 14.november i Østre Agder
  • 28.november i Setesdal

Lenke til påmelding og informasjon om tid og sted kommer.

Hva om kjønn ikke hadde betydning for deltakelse i samfunnsliv og arbeidsliv? Da ville vi se en verden der alle, uavhengig av kjønn, kunne ta plass og bidra med sin kompetanse. Årets tema for alle tre samlingene er det nye arbeidslivet! Vi dykker ned i mulighetene som digitalisering, kunstig intelligens og robotisering gir oss.

Bakgrunnen for dette initiativet er at kvinners deltakelse i arbeidslivet og samfunnet generelt er lavere i Agder enn i resten av landet. Derfor trenger vi nettopp deg - din kompetanse, din nysgjerrighet og ditt engasjement!

Kvinnesprangene arrangeres av Agder fylkeskommune i samarbeid med de interkommunale politiske rådene i Lister, Østre Agder og Setesdal.