750.000 kroner nærmere heldigitalisering av Likestilt arbeidsliv

Fylkesutvalget i Agder fylkeskommune har besluttet å støtte digitaliseringen av sertifiseringsordningen Likestilt arbeidsliv med 750.000 kr.

Disse midlene kommer i tillegg til de allerede avsatte 1 million kroner til formålet. Med denne økonomiske støtten kan prosjektet nå gå til bestilling av en skalerbar digital løsning som skal dekke både sertifiseringsordningens og virksomhetenes behov. 

Dette er en utrolig stor milepæl for oss. Gjennom en digital løsning vil det bli mulig for oss å betjene, overvåke og synliggjøre utviklingen av virksomhetene i ordningen over tid. Dette vil også gi virksomheter tilknyttet prosjektet et prosessverktøy hvor de selv er den aktive part i gjennomføring av egne analyser og tiltak, sier Prosjektleder i Likestilt arbeidsliv, Patricia Hartmann.

Likestilt arbeidsliv har lenge hatt en ambisjon om å bli den foretrukne metoden for likestilling-, inkludering- og mangfoldsarbeid for arbeidsgivere i hele Norge.  

Prosjektleder i Likestilt arbeidsliv, Patricia Hartmann - Klikk for stort bildeProsjektleder i Likestilt arbeidsliv, Patricia Hartmann Tessy C. Bønsnæs

Vi har nå over 30 virksomheter i porteføljen vår. Noen er landsdekkende, og stadig flere melder sin interesse for vårt nettverk og våre metoder. I lys av denne utviklingen, og målet vårt om å ta ordningen til et nasjonalt nivå, er det helt klart på tide med en digitalisering, avslutter Hartmann.

Til toppen