Støtte til gründere i Agder: Start din egen virksomhet

Agder fylkeskommune er dedikert til å fremme entreprenørskap og støtte gründere som ønsker å starte eller utvikle sin egen virksomhet. Vi tilbyr en rekke ressurser og støtteordninger for å hjelpe deg i gang.

I regionen arrangeres det regelmessig gründerspesifikke kurs som er skreddersydd for å dekke behovene til nye bedriftseiere. Disse kursene holdes flere steder i Agder, og gir verdifull innsikt og veiledning for din oppstart.

Driv Agder er et felles etablerersententer for hele Agder. Driv Agder tilby gratis rådgivning og kurs for deg som ønsker å etablere bedrift og for deg som har etablert. På nettsiden finner du en oppdatert kurskalender og kontakter som kan hjelpe deg med å navigere i oppstartsprosessen. Bestill gratis kurs og rådgivning: www.drivagder.no.

Driv Agder kurs er skreddersydd for å gi deg kunnskap og støtte. La deg inspirere til å ta det neste steget!

Etter at du har vært hos Driv Agder kan gründere få verdifull hjelp fra næringsansvarlige i sin hjemkommune. Kommunene har rådgivere som kan være en god start for å diskutere dine ideer og søke støtte til etableringen.

Innovasjon Norge tilbyr kurs, rådgivning, finansieringsmuligheter og muligheter for nettverksbygging til bedrifter som er i oppstartsfasen.

Hvis du har en forretningsidé eller ønsker å gi bedriften din en solid oppstart, benytt deg av de ressursene Agder tilbyr og ta steget mot å realisere din gründerdrøm.