«Opp og frem med bedre samarbeid»

-Spennende innhold og godt fremmøte, slik oppsummerte fylkesordfører Arne Thomassen årets Setesdalskonferansen, som hadde samarbeid som hovedtema.  Konferansen arrangeres årlig av Setesdal interkommunale politiske råd. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Konferansen «Opp og frem med bedre samarbeid» ble avholdt torsdag 4. november i Evje. Fylkeskommunen stilte sterkt med både fylkesordfører og fylkesdirektør. I tillegg var flere av våre stortingspolitikere på plass. På bildet sees (fra venstre) fylkesordfører Arne Thomassen, i midten Gro-Anita Mykjåland stortingsrepresentant (Sp), Bjørgulv S. Lund, styreleder av Valle Næringslag og helt til høyre Svein Harberg, stortingsrepresentant (Høyre). Bildet viser dessuten konferansen yngste deltaker, datteren til nyvalgt stortingsrepresentant fra Senterpartiet, Anja Abusland.

–Mor og datter er levende bevis som motbeviser Viktor Normanns innlegg om fraflytting fra distriktene. Ellers var det et imponerende og inspirerende program hvor den røde tråd er å skape fremtidens arbeidsplasser med fokus på regionens egenart. Det var også stor bredden i programmet: fra Viktor Norman til Røros Mat og Setesdals bilruter! Det forteller Kristin Tofte Andresen, fylkesdirektør for næring, kultur og kulturminnevern.

Konferansen har som mål å gi faglig påfyll, samt å bygge nettverk på en uformell arena for tettere samarbeid mellom privat næringsliv, kommune og offentlig tiltaksapparat i Setesdalsregionen.

For mer info om konferansen: Setesdalskonferansen 2021 | opp og fram med betre samarbeid (Red.anm: Utgått lenke fjernet 3.1.2022)

 

På bildet sees (fra venstre) fylkesordfører Arne Thomassen, i midten Gro-Anita Mykjåland stortingsrepresentant (Sp), Bjørgulv S. Lund, styreleder av Valle Næringslag og helt til høyre Svein Harberg, stortingsrepresentant (Høyre). Agderfk