Møt oss under Arendalsuka!

Likestilt arbeidsliv ser frem til Arendalsuka 2022 og inviterer til et innholdsrikt program med spennende innlegg, panelsamtale og sertifiseringsseremoni onsdag 17. august fra kl. 11:30 til 15:00.

Arendalsuka 2019 - Klikk for stort bildeArendalsuka 2019 Mona Hauglid   

Sammen med dyktige gjester og samarbeidspartnere skal vi rette fokus på sosial bærekraft i praksis og avslutte med en feiring. 

Det er alltid like interessant å se hva uka byr på. Agendaen vår på onsdagen vil utforske ulike dimensjoner av mangfold- og likestillingsarbeid. Mange arbeidsgivere ser på mangfold som en mulighet til å bli mer konkurransedyktig i et stadig mer mangfoldig arbeidsmarked, så vi skal blant annet se nærmere på sammenhengen mellom etnisk mangfold og lønnsomhet i Norge, sier prosjektleder i Likestilt Patricia Hartmann. 

Blant gjestene i programmet er Stortingspresident Masud Gharahkhani, Fylkesordfører Arne Thomassen, Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen og Stortingsrepresentanter Ingvild T. Wetrhus (V), Gro-Anita Mykjåland (Sp) og Marius Arion Nilsen (FrP). Virksomhetene GE Healthcare, IKEA Sørlandet, MHWirth, Finansforbundet, Avigo, Kristiansand kommune, NAV Agder og Agder Fylkeskommune vil også by på sine erfaringer med Likestilt arbeidsliv og få overrekt sitt sertifiseringsdiplom.  

Prosjektleder i Likestilt arbeidsliv, Patricia Hartmann. - Klikk for stort bildeProsjektleder i Likestilt arbeidsliv, Patricia Hartmann Tessy C. Bønsnæs   

Hartmann forteller at hun både skal være arrangør og gjest i paneldiskusjoner i år. 

Jeg kommer til å delta på BDO og CARE Norges paneldiskusjon om hvordan næringslivet kan bidra til økt likestilling, både ved å ta grep i egne bedrifter, men også ved å stille krav til verdikjeden sin. I tillegg skal jeg gjeste panelsamtalen med Sparebanken Sør om hvordan vi kan få flere kvinner i ledende stillinger. Det blir spennende! Arendalsuka er en utrolig arena for å lære av hverandre, men også for å feire hverandre. Jeg gleder meg til å gjøre begge deler, avslutter hun. 

 

 

Arrangementoversikt:

Praktisk informasjon om de nevnte arrangementene finner du på Arendalsukas nettsider.

Til toppen