Hurra og gratulerer til de 13 virksomhetene som i år har blitt sertifisert/resertifisert! Under Likestilt arbeidslivs sertifiseringsseremoni denne uken, ble virksomhetene overrekt sine sertifiseringsbevis av fylkesordfører i Agder, Arne Thomassen, sammen med prosjektleder i Likestilt arbeidsliv, Patricia Hartmann. 
  

 

Fremtidens arbeidsformer var temaet på den nasjonale HR-samlingen fra onsdag 3. til fredag 5. november. Samlingen fant sted på Dyreparken Hotell, og hadde deltakere fra fylkeskommunene i hele Norge. Her deltok også Likestilt arbeidsliv, hvor prosjektleder Patricia Hartmann holdt innlegget Bærekraftig virksomhetsstyring - Sosial bærekraft gjennom Likestilt arbeidsliv  

Strømmestiftelsen har etablert verdiene verdighet, rettferdighet og solidaritet i sitt arbeid. Administrasjons- og HR-leder Isabella Collett Sikel, mener disse henger tett sammen med arbeidet de gjør med Likestilt arbeidsliv. Nøkkelen til de gode resultatene, er viljen til handling.

Vi er stolte av å kunne lansere årets konferanse og seremoni i regi av Likestilt arbeidsliv, og ser frem mot et arrangement fullspekket med spennende og aktuelt faglig innhold av dyktige foredragsholdere.

Følg konferansen digitalt

Likestilt arbeidsliv står oppført på statsbudsjettet for 2022 under særskilte tilskuddsmottakere, som ett av få konkrete tiltak. Selv om dette må tas med forbehold om at den nye regjeringen lar det stå, ser vi dette som en tydelig bekreftelse på at Likestilt arbeidsliv er et høyt verdsatt tiltak, og at vi nærmer oss målet om en varig ordning som kan rulles ut nasjonalt. 

Hennig-Olsen Is har fått nasjonal oppmerksomhet og vunnet flere priser for sitt arbeid med likestilling, inkludering og mangfold. I august i år, fikk selskapet sølv i Årets Mangfoldspris, utdelt av Kunnskapsdepartementet. De ble også utnevnt til Årets bedrift av Næringsforeningen i Kristiansand, blant annet grunnet deres langsiktige arbeid med inkludering og mangfold. Hennig-Olsen Is ble Likestilt arbeidsliv-sertifisert allerede i 2018, og arbeider kontinuerlig med Likestilt arbeidslivs innsatsområder. Vi har besøkt HR-direktør Jan-Erik Narvesen på hans kontor for å høre mer om hvorfor de velger å jobbe med dette, hva de opplever som utfordrende, og hvilke resultater de har oppnådd.   

- For å lykkes med å utvikle en bærekraftig region med gode levekår, må vi jobbe sammen med hele Agder! Med disse ordene startet fylkesordfører Arne Thomassen Likestilt arbeidslivs arrangement under Arendalsuka.  

Prosjektet Likestilt arbeidsliv får nasjonal oppmerksomhet og stadig flere virksomheter forplikter seg til ordningen. 

Til toppen