Torsdag 17. november inviterer Likestilt arbeidsliv til konferanse med dyktige og inspirerende foredragsholdere. Det er mulig å delta fysisk eller digitalt. 

"Jeg tror kulturer som bygges bevisst, på velvilje, kjærlige handlinger og tydelighet, skaper fremtidens mest attraktive arbeidsgivere"; Dagensperspektiv.no, Rune Semundseth.

I tillegg til dyktige foredragsholdere vil du få presentasjoner fra fire nylig sertifiserte virksomheter: Arendals Fossekompani, Visma Enterprise, Avfall Sør og SIA

Vel møtt til ett spennende og lærerikt program.

Foredragsholdere 

 

Linda Kittelsen, administrasjonsansvarlige og prosjektleder for Likestilt arbeidsliv og Linn Grøtberg, leder for kommunikasjon i stiftelsen Miljøfyrtårn mener sertifisering i Likestilt arbeidsliv styrker deres arbeidsplass. Kittelsen forteller at det å være en del av sertifiseringsordningen Likestilt arbeidsliv har gjort virksomheten bedre i stand til å møte utfordringer i virksomhetens hverdag.

 

 

- Vi fikk en forespørsel om å være med i oppstarten av Likestilt arbeidsliv og var ikke i tvil om at det var noe vi trengte og ønsket, forteller Prosjektleder Kirsti Lie. Fire år og en resertifisering senere forblir konsernet en ambassadør for mangfold- og likestillingsarbeid i kraftbransjen. 

Gruppebilde av de 4 virksomhetene som ble sertifisert og de 4 som ble resertifisert

Onsdag 17. august mottok 8 engasjerte virksomheter sertifiseringsbevis fra Stortingspresident Masud Gharahkhani og Fylkesordfører Arne Thomassen under Likestilt arbeidslivs seremoni i Arendal gamle rådhus. 

Siren Vetnes Johannessen, leder av avdeling for HR under en presentasjon

I slutten av mai ble Agder fylkeskommune, som den første fylkeskommunen i landet, sertifisert i Likestilt arbeidsliv. Både Siren Vetnes Johannessen, leder av avdeling for HR og Prosjektleder for sertifiseringen Maja Selde Ramse kan likevel fortelle at det er handling, tiltak og effekt som må være det kontinuerlige målet, ikke sertifisering i seg selv. 

Arendalsuka, 2019

Likestilt arbeidsliv ser frem til Arendalsuka 2022 og inviterer til et innholdsrikt program med spennende innlegg, panelsamtale og sertifiseringsseremoni onsdag 17. august fra kl. 11:30 til 15:00.

Likestilt arbeidsliv og Agder fylkeskommune har hatt gleden av å ha en stor gjeng fra Innlandet fylkeskommune på todagers studiebesøk.

   

Fylkesutvalget i Agder fylkeskommune har besluttet å støtte digitaliseringen av sertifiseringsordningen Likestilt arbeidsliv med 750.000 kr.

Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) gir 800 000 kr i tilskudd til satsningen Mangfoldsblikk på Agder.   

Bilde: Jostein Håland og Tanja Erichsen på kontoret

Tanja Erichsen, Partner og leder for rådgivning, og Jostein Håland, Partner revisjon, er enige om at Likestilt arbeidsliv skal stå sentralt på deres arbeidsplass. Håland forteller at det å være en del av sertifiseringsordningen Likestilt arbeidsliv, handler om å vise hva BDO er og vil være, både internt og eksternt.

Til toppen