Aktuelt

Oppstart av ny veg til Arendal havn, Eydehavn

Det skal etableres ny fylkesvei fra Fv. 410 ved Råna kanalen til Arendal havn. Hensikten er å flytte trafikken bort fra tettbebyggelsen i Eydehavn.

Ser ut til å bli en god rypesesong i Agder også i år

Rypetellinger viser at det ser ut til å være bra med rype i fjellområdene i Agder i år også, selv om tettheten ikke er fullt så høy som i 2021. I likhet med mange andre områder i Norge kan årets sesong i Agder bli den beste på mange år sett med jegerøyne.  

Ministerbesøk på Tvedestrand vgs og «sjokkregning» på strøm

Strømkrisen har preget den politiske debatten i sommer. Vi har snakket med olje- og energiminister Terje Aasland om situasjonen og med energirådgiver Jarl Bollmann Pedersen i Bygg og eiendomsavdelingen om en sjokkregning på strøm som han mottok nylig.

Pangstart for medielærlingene i Agder fylkeskommune

For første gang har Agder fylkeskommune tatt inn to lærlinger fra det nye medieproduksjonsfaget. – Jeg vil oppfordre bedrifter og offentlige virksomheter til å ta inn lærlinger. Det er en vinn-vinn-situasjon – læringen går begge veier, sier Knut Lindland, fylkesdirektør for innovasjon og organisasjonsutvikling i Agder fylkeskommune.

Visste du at #vårtagder har laget podcast? 

I podcasten "Dialog på vannet" blir du kjent med menneskene bak nettverkene, prosjektene og satsingene i #vårtagder, som engasjert forteller om det de brenner for - levekår, klima, arbeidsplasser og å løfte Agders posisjon nasjonalt.

Fv. 465 Lerviktunnelen stenges i seks uker

Fv. 465 Lerviktunnelen i Kvinesdal blir stengt for all trafikk 27. september til 8. november 2022. Omkjøring blir skiltet via fv 461 over Kvinesheia.

Fylkesordføreren gav tommel opp for dagsturhytta

Fylkesordfører Arne Thomassen befarte torsdag en testhytte av Dagsturhytta Agder i Grimstad. – Hytta ser veldig bra ut, og jeg tror mange kommer til å besøke hyttene som nå skal settes opp i hele Agder, sier han.

Fv 475 Neskilen-Heftingsdalen - Utvidelse av planområde

Agder fylkeskommune planlegger ny veg mellom Neskilen og Heftingsdalen i Arendal kommune. Vegen skal koble seg til den nye veien som bygges til Arendal Havn Eydehavn.

Vellykket sertifiseringsseremoni under Arendalsuka 2022

Onsdag 17. august mottok 8 engasjerte virksomheter sertifiseringsbevis fra Stortingspresident Masud Gharahkhani og Fylkesordfører Arne Thomassen under Likestilt arbeidslivs seremoni i Arendal gamle rådhus. 

UNESCO-presentasjon i ord og toner

– Det var en veldig flott presentasjon i ord og toner!  Det sier Anne Tone Hageland, avdelingsleder for kultur, idrett og frivillighet i Agder fylkeskommune. 

Til toppen