Aktuelt

14 nominasjoner til LIM-prisen 2021

Hele 14 kandidater er nominert til Likestilling, integrering og mangfolds (LIM)-prisen innen fristen 20.9.2021. Prisen deles ut av fylkestinget under deres møte i desember. 

En normal hverdag med økt beredskap – tiltak fra 25.09.21

Kristiansand, 25. september 2021: Fra i dag kl. 16 går Norge over til en normal hverdag med økt beredskap. – Dette har vi ventet på i 561 dager. Jeg vil rette en stor takk til alle elever og ansatte som lojalt og tålmodig har fulgt opp alle tiltakene, sier fylkeskommunedirektør Tine Sundtoft. Her finner du de begrensede tiltakene som nå gjelder i Agder fylkeskommune.

Destinasjon Knaben – hvilke muligheter ligger i bevaring av gruveområdet?

Tirsdag 28. september var fylkesordfører Arne Thomassen og flere ansatte i Agder fylkeskommune på besøk i Kvinesdal kommune og det industrihistoriske stedet Knaben. 

Samarbeid for å løfte Latgale-regionen i Latvia med EØS-midler

Agder fylkeskommune er partner i et treårig EØS-prosjekt for å fremme entreprenørskap i skolene i Latgale-regionen i Latvia og motvirke fraflytting.

Nybygget på Eilert Sundt i Farsund overtatt

Denne uka har Agder fylkeskommune overtatt det siste av fire bygg som enten er helrenovert eller nybygd i Farsund sentrum.

Åpning av digital skolehelsetjeneste i Agder – «Preikes»

Torsdag 16. september gikk den digitale skolehelsetjenesten i Agder: «Preikes» live. Tirsdag 14. september var det en markering av åpningen av tjenesten, på Sam Eyde videregående skole i Arendal. Samme dag gikk også nettsiden til prosjektet på lufta.

Rypejegere i Agder kan glede seg

Rypetellinger viser at det ser ut til å være godt med rype i fjellområdene i Agder i år. I likhet med mange andre områder i Norge ser årets sesong i Agder ut til å bli den beste på mange år sett med jegerøyne.

Møte og befaring for to av hovedutvalgene

Onsdag 8. og torsdag 9. september er det møte i to av hovedutvalgene i Agder fylkeskommune. Den første dagen er det befaring og en rekke orienteringer for hovedutvalg for kultur, folkehelse og frivillighet og hovedutvalg for næring, klima og miljø. De har felles start i Bygland kommune. Deretter fortsetter de to utvalgene på ulike befaringer i Setesdal. Hovedutvalg for næring, klima og miljø skal også videre på befaring i Sirdal. Torsdagen har utvalgene hvert sitt møte med behandling av saker. Disse møtene strømmes.

Mangfold, inkludering og lønnsomhet under Arendalsuka

- For å lykkes med å utvikle en bærekraftig region med gode levekår, må vi jobbe sammen med hele Agder! Med disse ordene startet fylkesordfører Arne Thomassen Likestilt arbeidslivs arrangement under Arendalsuka.  

Politisk erklæring mot hatefulle ytringer

Et enstemmig fylkesutvalg i Agder vedtok en erklæring mot hatefulle ytringer, i sitt møte 31. august 2021.

Til toppen