Aktuelt

Oppdatert statistikk på kommunenivå - med ferdige presentasjonar

Analyseavdelinga i Agder fylkeskommune har oppdatert kommunepresentasjonar for Agder med siste tilgjengelege tal. Presentasjonane er del av nettstaden Agdertall, som presenterer statistikk og fakta om Agder.

Miljøfyrtårn – Møter likestillingsutfordringer bedre

Linda Kittelsen, administrasjonsansvarlige og prosjektleder for Likestilt arbeidsliv og Linn Grøtberg, leder for kommunikasjon i stiftelsen Miljøfyrtårn mener sertifisering i Likestilt arbeidsliv styrker deres arbeidsplass. Kittelsen forteller at det å være en del av sertifiseringsordningen Likestilt arbeidsliv har gjort virksomheten bedre i stand til å møte utfordringer i virksomhetens hverdag.    

Agder fylkeskommune støtter årets Tv-aksjon

– Jeg oppfordrer alle i Agder til å bidra, enten som bøssebærer eller ved å støtte TV-aksjonen 2022 økonomisk, det sier fylkesordfører Arne Thomassen. Førstkommende søndag 23. oktober går en av høstens viktigste begivenheter av stabelen, nemlig TV-aksjonen i regi av NRK.

Gjekk du glipp av medaljedryss til Agder?

  D å Noregsmeisterskap i yrkesfag, Yrkes-NM , nyleg vart halden i Kristiansand , tok Agder-ungdom til sam a n ni medalj ar.   

Status for fv. 42 Blakstadheia – Blakstad bru 7. oktober

Dette er status for bygging av ny gang- og sykkelveg i Blakstadkleiva første uka av oktober. Det er fremdeles for tidlig å si noe om åpningsdato.

Streiken er over

Tirsdag kveld ble det klart at regjeringen griper inn og avslutter streiken ved tvungen lønnsnemnd. Arbeids- og inkluderingsministeren sier til media i kveld at avgjørelsen om tvungen lønnsnemnd skjer etter en helhetlig vurdering.

Inntaksforskrift for ny skole - foreslår endring

– Når ungdom skal søke videregående opplæring til våren, blir det mulig å søke på en rekke nye tilbud ved Nye Søgne videregående skole (vgs) på Tangvall. I den forbindelse vil vi justere lokal inntaksforskrift. Forslaget vårt er nå sendt ut på høring, forklarer Anne Synnøve Sundsteigen, avdelingsleder for inntak og elevtjenester i Agder fylkeskommune.

Kjære ungdom – hva skal du bli?

(En hilsen til ungdom som skal velge yrke og fag/studieretning fra fylkesordfører Arne Thomassen)

Trafikksikkerhet på dagsorden

– Vi synes at trafikksikkerhet er verdens mest spennende tema, men innser at kanskje ikke alle er enig med oss. Likevel berører det alles hverdag og derfor må vi fortsette å jobbe for å få ned antall hardt skadd og drepte i trafikken. Dette var en av mange kommentarer som kom frem da det nylig ble arrangert trafikksikkerhetssamling i Agder.

Ny fagskole for 550 studenter

Torsdag ble Fagskolen i Agders nye bygg i Grimstad offisielt åpnet. Bygget er et stort løft for høyere yrkesfaglig utdanning.

Til toppen