Aktuelt

Også skoler på rødt nivå i neste uke

4. juni : Skolene i Kristiansand og Vennesla viderefører rødt nivå også ut i uke 23 (fra 7.juni) Det ble klart i dag, fredag 4. juni. Arendal kommune planlegger nå for at skolene kan gå over på gult nivå fra mandag og Grimstad kommune har varslet at Dahlske videregående skole kan gå over på gult nivå fra samme tidspunkt. Det opplyser Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning.

Kandidater til LIM-prisen 2021

Agder fylkeskommune leter etter en kandidat som jobber for å bedre mulighetene til deltakelse på ulike arenaer i samfunnet, som arbeidslivet, kulturlivet, i frivillighet og i politiske verv.

Den regionale samhandlingsstrukturen er på plass

Etter møte i kommunedirektørutvalget 28. mai er den regionale samhandlingsstrukturen endelig klar. – Nå har vi fått på plass en god struktur for å arbeide med felles utfordringer. Jeg gleder meg til at vi sammen skal fylle strukturen med godt innhold, sier Tine Sundtoft, fylkeskommunedirektør i Agder fylkeskommune.

Inspirasjonsmøte om Dagsturhytta Agder

Fredag 28.5 inviterte Agder fylkeskommune kommuner, organisasjoner og friluftsråd til informasjons- og inspirasjonsmøte om Dagsturhytta Agder. – Formålet med møtet var å gi god informasjon og samtidig bidra til inspirasjon, slik at alle kommunene i Agder får lyst på ei dagsturhytte, sier prosjektleder Bård Andreas Lassen.

Opptrapping av streiken

1. juni: Det er varslet opptrapping av streiken fra onsdag 2. juni. For Agder fylkeskommune er det i hovedsak Søgne videregående skole og fylkesadministrasjonen i Kristiansand som blir berørt, det forteller Kari L. Stenersen, avdelingsleder for HR.

Handlingsprogrammet for Regionplan Agder 2030 til politisk behandling

Fylkeskommunen har de siste månedene hatt samtaler og fått gode innspill fra eksterne aktører til handlingsprogrammet for Regionplan Agder 2030. – Jeg er veldig imponert over arbeidet og pågangsmotet til våre samarbeidsaktører i Agder. Sammen skal vi nå målene vi har satt oss, sier fylkesdirektør for Regionplan 2030, Anita Henriksen.

Privatisteksamen – går etter planen

29. mai: – I løpet av neste uker er det planlagt en rekke privatisteksamen for om lag 1000 kandidater. Fortsatt ser det ut som vi skal klare å gjennomføre alle planlagte privatisteksamen på tross av korona og streik. Det forklarer Mats Nesmann, seksjonsleder for eksamen og dokumentasjon i Agder fylkeskommune.

Også Fagskolen på rødt nivå

29. mai: Som tidligere kjent er videregående skoler på rødt tiltaksnivå og det anbefales hjemmeskole for VG3 elever. Dette tiltaket er innarbeidet ved våre skoler. I dag ble det klart at dette også gjelder for Fagskolen. Fagskolen i Agder må stenge sin avdeling i Kristiansand. Det opplyser Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning.

Skoler på rødt nivå

29. mai : Skolene i Kristiansand viderefører rødt nivå ut uke 22 (31. mai til 4.juni) Det ble klart etter et hastevedtak fredag 28. mai.  

Russen utsetter feiringen til 3.juni

Kristiansand, 25. mai 2021: Etter møte med kommuneoverlegen, fylkeskommunen og russepresidentene i Kristiansand i dag er det enighet om at russefeiringen i Kristiansand kommune utsettes en uke. All russeaktivitet avlyses, og russen oppfordres til holde seg hjemme og ha færrest mulig nærkontakter. – Dette viser at russen tar ansvar, sier Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning i Agder fylkeskommune.

Til toppen