Prosjektet Statens hus skal utvida og forsterka det regionale samarbeidet i Lister og på Agder, ved mellom anna å tilby kontorplassar i eit kontorfellesskap i Postgården i Lyngdal.

 

En samtale med Gøril Hannås fra Universitetet i Agder og Sissel Strickert fra Agder fylkeskommune. Programleder er Øyvind Berdal.

Det var tema da DOGA (Stiftelsen Design og arkitektur Norge) og #vårtagder holdt kurs tirsdag 20.september med flere innlegg fra aktører i regionen som benytter design som metodikk.

I podcasten "Dialog på vannet" blir du kjent med menneskene bak nettverkene, prosjektene og satsingene i #vårtagder, som engasjert forteller om det de brenner for - levekår, klima, arbeidsplasser og å løfte Agders posisjon nasjonalt.

Kommunene i Agder og Sørlandets sykehus har inngått avtale med Tellu AS om innovasjonspartnerskap for å utvikle velferdsteknologitjenestene i Agder. – Når teknologien snakker sammen blir hverdagen enklere både for dem som bruker teknologien og dem som administrerer hjelpemidlene. Dette gjør at vi sparer både tid og penger, sier Ann Helen Moum, digitaliseringssjef i Kristiansand kommune. 

 

   

 

Forumet samlet 250 engasjerte deltakere til dialog om Agders utfordringer og muligheter. Deltakerne gir tilbakemelding om at møtet oppfattes som en nyttig samlingsarena, men også at det nå er avgjørende å følge opp diskusjonene og konkretisere dem.

Til toppen